ΒΙΤΑΜ: Τα Χριστούγεννα υποστηρίζει τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη

Το Βιτάμ, το αγαπημένο 100% φυτικό προϊόν που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Upfield, της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, φέτος τα Χριστούγεννα υποστηρίζει τα παιδιά που διαμένουν στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.

Με κεντρικό μήνυμα «Κάθε παιδί αξίζει αληθινή φροντίδα», το Βιτάμ αναλαμβάνει να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, προσφέροντάς τους τα πρωινά γεύματα για έναν ολόκληρο χρόνο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα διαθέσει στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης μέρος των εσόδων των πωλήσεων προϊόντων Βιτάμ, που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη θα απολαμβάνουν κάθε πρωί ένα πλήρες πρωινό, με τη θετική συμβολή του Βιτάμ.

«Η προσφορά προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και η στήριξη όλων όσων βρίσκονται σε ανάγκη, είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας της Upfield. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στεκόμαστε δίπλα στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης, συμβάλλοντας στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών που ζουν εκεί, προσφέροντάς τους ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρωινό για ένα χρόνο, για να έχουμε ακόμα πιο πολλά χαρούμενα και υγιή παιδιά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δανιάς, Head of Marketing της Upfield Hellas.

Στο πλαίσιο της δράσης, το Βιτάμ μαζί με τον Sfera 102,2 την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, θα επισκεφτούν το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης. Εκεί, τα παιδιά μαζί με το Χρήστο Βέργαδο, τον διακεκριμένο ζαχαροπλάστη, θα ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικα γλυκά με Βιτάμ, τα αγαπημένα 100% φυτικά προϊόντα, με απαραίτητα ω-λιπαρά και βιταμίνες Α, D & E, συστατικά που συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

Το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη λειτουργεί από το 1982 έχοντας ως βασικό στόχο τη φροντίδα και την προστασία παιδιών, τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με τη φυσική τους οικογένεια.