Υπαίθριο γυμναστήριο στο Μητροπολιτικό Πάρκο Θριασίου με την υποστήριξη της LPC

Η LPC, θυγατρική του Ομίλου Motor Oil, υποστήριξε τη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο Θριασίου, στον Ασπρόπυργο.

Αυτή η δράση είναι μέρος μιας σειράς από οργανωμένες κινήσεις της εταιρείας με σύνθημα «Δίπλα σας, σταθερά» και με στόχο να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και να ανταποδίδει στην κοινότητα της περιοχής που δραστηριοποιείται.

Εκπρόσωποι της LPC και της τοπικής αυτοδιοίκησης επισκέφθηκαν το υπαίθριο γυμναστήριο και δήλωσαν σχετικά με τη δράση:

Ο κ. Νίκος Μελετίου, Δήμαρχος Ασπροπύργου, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε την προσφορά της εταιρείας LPC, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και συμμετέχει σε πολλές δράσεις του Δήμου. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι υπάρχουν εταιρείες με ευαισθησία όπως η LPC».

Ο κ. Βασίλης Μονός, Εμπορικός Διευθυντής LPC, δήλωσε: «Σήμερα έχουμε την χαρά και την τιμή να προσφέρουμε ένα σύγχρονο χώρο άθλησης και ευεξίας στο Μητροπολιτικό Πάρκο Θριασίου, το οποίο ελπίζουμε να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Η συνεισφορά στην τοπική κοινωνία αποτελεί προτεραιότητα και είναι συνυφασμένη με τη δραστηριότητά μας».

Η LPC, μέσα από ενέργειες όπως αυτή της προσφοράς του υπαίθριου γυμναστηρίου στο Δήμο, σκοπεύει να γίνει ενεργός υποστηρικτής της Τοπικής Κοινωνίας και να εδραιώσει μία κουλτούρα αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης προς τους συνανθρώπους και τον τόπο στον οποίο δραστηριοποιείται και εδρεύει.