Beverage World: Ενισχύει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον ξενώνα «Εστία των Αθηνών»

Η Beverage World, για ακόμα μία χρονιά, στηρίζει το έργο του ξενώνα φιλοξενίας ηλικιωμένων αστέγων του Δήμου Αθηναίων «Εστία των Αθηνών», με στόχο να καλύψει βασικές ανάγκες της μέσα από δωρεά ενώ φροντίζει να ενισχύσει την γιορτινή ατμόσφαιρα και να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλοξενουμένων.

Η Beverage World προχώρησε στην «υιοθεσία» της «Εστίας των Αθηνών» τον Οκτώβριο του 2020, μέσω της πρωτοβουλίας «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων. Έκτοτε η εταιρεία έχει προχωρήσει σε διάφορες δράσεις υποστηρίζοντας τη λειτουργία της δομής, αλλά και προσφέροντας στιγμές ανθρωπιάς στους φιλοξενούμενούς της.  Και αυτή τη χρονιά, πέραν της δωρεάς της εταιρείας στην Εστία, στελέχη της επισκέφθηκαν την «Εστία των Αθηνών» την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου για να μοιράσουν οι ίδιοι τις πιο ζεστές ευχές και δώρα σε όλους.

Εκ μέρους της Εστίας στην εορταστική ημέρα ήταν παρούσα η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης, κα Μελίνα Δασκαλάκη. Η κα Δασκαλάκη ευχαρίστησε την Beverage World για την πρωτοβουλία της και τη συνεχιζόμενη στήριξη της εταιρείας προς τον ξενώνα. Την Beverage World αντιπροσώπευσαν οι Ναταλία Αμπατζίδου, Φωτεινή Βουγά, Αριάδνη Τριανταφυλλάκη, Τηλέμαχος Γυρνάς και Φίλιππος Λαμπρινός.

Η  Beverage World, πιστή στις αρχές του ιδρυτή του Ομίλου Photos Photiades και με έντονο το συναίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στην ελληνική κοινωνία και το σημαντικό έργο του Δήμου Αθηναίων, αναδεικνύοντας παράλληλα την αξία της προσφοράς και της μέριμνας για μια από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τους άστεγους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.