Δωρεά του εφοπλιστή Νικόλαου Πατέρα για την ανακαίνιση Ιερού Ναού Ευαγγελισμού

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ανακαινισμένου Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό», με δωρεά του εφοπλιστή Νικόλαου Πατέρα, στη μνήμη της αδελφής του Μαρίας Πατέρα.

Στη σεμνή τελετή το «παρών» έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του ευεργέτη Νικόλα Διαμαντή Πατέρα, η μητέρα του Άννυ Δ. Πατέρα, η σύζυγός του Τιτίνα Ν. Πατέρα, τα παιδιά του Διαμαντής και Αναστασία, οι γιοι της αείμνηστης αδελφής του Μαρίας Πατέρα και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Ξυλάς.

Τον αγιασμό παρακολούθησαν ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης και πολλοί Αθηναίοι.

Με αφορμή την πλήρη ανακαίνιση του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα καθώς πραγματοποιήθηκε η δέηση του  ανακαινισμένου Ναού του Ευαγγελισμού χάρη στη δωρεά του  εφοπλιστή Νίκου Πατέρα.  Ευχαριστούμε για τη δωρεά του και για όλα όσα έχει προσφέρει στο νοσοκομείο”.