«Smile Project»: Πρόγραμμα φροντίδας από Motor Oil και Γιατρούς του Κόσμου

O Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζουν χαμόγελα, υλοποιώντας το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας «Smile Project». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές επισκέψεις σε περιοχές ανά την Ελλάδα καθώς και εκστρατείες ενημέρωσης σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς φορείς.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες οδοντιατρικής περίθαλψης και η ενημέρωση σχετικά με την οδοντιατρική υγιεινή και την προληπτική φροντίδα στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Motor Oil ενώ, όπου κρίνεται απαραίτητο, θα γίνονται συντονισμένες παραπομπές και κατάλληλη παρακολούθηση στις δημόσιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας «Smile Project» θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Περάματος στο 2ο ΚΑΠΗ Περάματος. Ακολούθως, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται στον Δήμο Ασπροπύργου και ειδικότερα στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έρχεται σε συνέχεια του προγράμματος «Φροντίδα για όλους», μια συνεργασία του Ομίλου Motor Oil και των Γιατρών του Κόσμου. Άλλωστε, ο Όμιλος Motor Oil, διατηρώντας σταθερά τις αξίες και τις αρχές του, συνεχίζει με συνέπεια να λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, και με έντονο αίσθημα προσφοράς υιοθετεί και εφαρμόζει πρακτικές και δράσεις φροντίδας για τους συνανθρώπους μας.