Οι Φίλοι της Μέριμνας πάνε Κάντζα!

Σε έναν μεγάλο περιφραγμένο ελαιώνα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μία διαφορετική μέρα με ποικίλες δραστηριότητες, εκπλήξεις και χαλάρωση μέσα στη φύση. Στο πλαίσιο της εκδήλωσεις, θα πραγματοποιηθούν οργανωμένα παιχνίδια, όπως το κυνήγι του θησαυρού, τοξοβολία, διελκυστίνδα, και πολλά άλλα που θα επιμεληθεί η δημιουργική ομάδα «Ευπαλίνος», ενώ ειδικοί νηπιαγωγοί θα απασχολούν παιδιά νηπιακής ηλικίας.

Παράλληλα, θα συμμετέχει το Ελληνικό Μουσείο Λαϊκής Τέχνης με δραστηριότητες για παιδιά, ενώ το «Θέατρο του Παπουτσιού Πάνω στο Δέντρο» θα παρουσιάσει θεατρικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι» της Μέριμνας. Η Υπηρεσία αυτή δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους, έως 18 ετών, που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο μιας τέτοιας ασθένειας, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους  και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών. Η Μέριμνα συνεργάζεται με τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας και όλες οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν. Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ