SolidarityNow: Συμμετέχει σε δράση του περιοδικού «σχεδία»

Το SolidarityNow, με πίστη στην αξία και τη δύναμη της αλληλεγγύης, στέκεται δυναμικά στο πλευρό των πωλητών του περιοδικού δρόμου «σχεδία» στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Στο διάστημα 9-11 Φεβρουαρίου, εργαζόμενοι του SolidarityNow, γίνονται «Πωλητές για μία ώρα», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για το έργο του περιοδικού αλλά και την απτή στήριξη του «ανθρώπου-πωλητή» που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή.

Στην Αθήνα, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 13.00, εργαζόμενοι του SolidarityNow θα φορέσουν τα κόκκινα γιλέκα στη στάση του μετρό Ευαγγελισμός, ενώ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 12.00, το SolidarityNow θα βρίσκεται με τον πωλητή της «σχεδίας» στο πόστο Τσιμισκή & Δημητρίου Γούναρη.

Η «σχεδία» κυκλοφόρησε πρώτη φορά στους δρόμους της Αθήνας τον Φεβρουάριο του 2013, χρόνο ίδρυσης του SolidarityNow. Δέκα χρόνια μετά, οι εργαζόμενοι του SolidarityNow γιορτάζουν στον δρόμο, μαζί με τους ανθρώπους της «σχεδίας», την ελπίδα, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά.

Σας περιμένουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.