Κωτσόβολος: Πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας για τα παιδιά των εργαζομένων της

    Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, με βλέμμα προς το μέλλον και γνώμονα την έννοια της συμπερίληψης, παρέχει σε μαθητές της Β’ Λυκείου – παιδιά των εργαζομένων της και σε παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και την Κιβωτό του Κόσμου – την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση, μέσω προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού, που θα τους βοηθήσουν στην κρίσιμη απόφαση της επιλογής σχολής.

    Στο πλαίσιο του Wellbeing των εργαζομένων της και κάτω από την ομπρέλα του Better me Better Team και τον πυλώνα του Financial fitness και σε συνεργασία με την εταιρεία Συμβούλων Σταδιοδρομίας Orientum, η Κωτσόβολος προχώρησε στην εξασφάλιση δωρεάν ατομικού Προγράμματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο περιλαμβάνει ένα ατομικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για κάθε μαθητή, αλλά και μια ατομική συνάντηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας. Στο πρόγραμμα συμμετάσχουν 24 παιδιά εργαζομένων της εταιρείας και 26 μαθητές από το Χατζηκυριάκειο και την Κιβωτό του Κόσμου.

    Επιπλέον, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, διοργανώθηκε ένα webinar Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα τα «Επαγγέλματα του 2030», στο οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι της Κωτσόβολος με τα παιδιά τους,  μαζί με στελέχη και παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και την Κιβωτό του Κόσμου.

    Η Κωτσόβολος στηρίζει για ακόμα μία φορά έμπρακτα το μέλλον της κοινωνίας μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά, βοηθώντας τα να επιλέξουν τη σχολή που τους ταιριάζει, τους ικανοποιεί και τους κάνει χαρούμενα, εμψυχώνοντάς τα παράλληλα να επιτύχουν όλα τους τα όνειρα. Συμπεριλαμβάνοντας στην πρωτοβουλία της μαθητές, τόσο από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, όσο κι από την Κιβωτό του Κόσμου, αποδεικνύει ότι όλα τα παιδιά αξίζουν ίσες ευκαιρίες για να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει, για μία Καλύτερη Ζωή.