Market In: Στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

    Με σκοπό να σταθεί έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, το Market In, ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.

    Αντιλαμβανόμενο πλήρως την οδύνη του χαμού των συγγενικών τους προσώπων και όλων των υπαρχόντων τους αφενός και την υπεράνθρωπη προσπάθεια επιβίωσης μέσα στο κρύο και σε αντίξοες συνθήκες αφετέρου, το Market In, δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη που οφείλει να έχει κάθε άνθρωπος απέναντι στον συνάνθρωπό του.

    Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το δίκτυο καταστημάτων Market In συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος (για παιδιά), κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια καθώς και μη μεταχειρισμένα λοιπά είδη, όπως υπνόσακοι, κουβέρτες, είδη ατομικής υγιεινής.

    Το δίκτυο καταστημάτων Market In, καλεί τους καταναλωτές να συνδράμουν στην προσπάθεια έστω και με την προσφορά ενός προϊόντος καθώς είναι σημαντικό να γίνουμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.

    Ήδη, τα Market In παρέδωσαν στον Ερυθρό Σταυρό την πρώτη ποσότητα που ήταν 13 παλέτες προϊόντων πρώτης ανάγκης ενώ οι επόμενες που θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Άστρους 111-113, Κολωνός).