6ο BUSINESS TENNIS OPEN

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Κηφισιάς, το BUSINESS TENNIS OPEN 2013, το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό τουρνουά για στελέχη επιχειρήσεων, που διοργάνωσε για έκτη χρονιά η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ (Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδας).

Το τουρνουά διήρκεσε 15 ημέρες και συγκέντρωσε περισσότερες από 533 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες αγώνων, ανδρών και γυναικών.

Τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων έκαναν ως εκπρόσωπος του Πρόεδρου της ΕΦΟΑ (Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης) κυρίου Σπύρου Ζαννιά ο Έφορος κύριος Χάρης Παπάζογλου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κύριος Νίκος Χιωτάκης, η αντιδήμαρχος Κηφισιάς κυρία Νίνα Βλάχου, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. κύριος Ευάγγελος Παπαλιός, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Κηφισιάς κύριος Ιωσήφ Αβαγιανός, η Πρόεδρος του ΣΒΑΕ κυρία Ελπίδα Σκούφαλου και η κυρία Ματίνα Κεραμίδα, Market Communication Manager της INTERSPORT.

Μεγάλοι χορηγοί του τουρνουά ήταν η αλυσίδα καταστημάτων INTERSPORT και τα ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ FITNESS της NESTLE. Επίσης οι Coca Cola Τρία Έψιλον, POLΙCHROMO και ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν με μπάλες US OPEN της WILSON.

Μετά τις απονομές ακολούθησε μεγάλη κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες. Συνολικά 140 τυχεροί κέρδισαν δώρα από τις εταιρείες: PORTO ELOUNDA – INTERSPORT – PANASONIC – FILA – SONY – MLS – ΑΓΓ. ΕΛΟΒΑΡΗ Α.Ε.- WILSON – HTC – AMWAY- ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – MASTERPLAY.

Η βραδιά έκλεισε με cocktail προς τιμήν όλων των συντελεστών της διοργάνωσης με την ευγενική χορηγία της INTERSALAS. Η εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον προσέφερε το νερό AYΡA ACTIVE και τα αναψυκτικά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ την μπύρα Blue Island, ενώ τα κρασιά ήταν ΟΙΝΟΙ SEMELI.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν τα μέσα: www.euro2day.gr, ΚΕΡΔΟΣ, www.tennisnews.gr και www.kifissia24.gr ενώ το αθλητικό κανάλι ACTION24 κάλυψε τους τελικούς της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα ταμπλό των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.businesstennisopen.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ