Η ΓΕΦΥΡΑ χορηγός του Πατρινού Καρναβαλιού

Με σύνθημα «Είναι του χρόνου η εποχή που είμαστε όλοι Πατρινοί», η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. υποστηρίζει το Πατρινό Καρναβάλι (αλλά και την υπεύθυνη διασκέδαση), ως χορηγός και ενεργή συμμέτοχος στην επιτυχία της πολυαναμενόμενης φετινής διοργάνωσης.

Εκτός από την αμιγώς χορηγική υποστήριξη, η εταιρεία προβαίνει και σε πρωτοβουλίες ενίσχυσης της απήχησης του θεσμού και της επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής, που συνδυάζουν την επικοινωνία με χρήση των εταιρικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης (βίντεο και banners που μεταφέρουν το μήνυμα «ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ»), την τοποθέτηση αφισών στους θαλάμους του σταθμού διοδίων του Αντιρρίου και κατά περίσταση αναφορές -συνδεδεμένες με την οδική ασφάλεια- στους ηλεκτρονικούς πίνακες μηνυμάτων.

Εκτός από την εστίαση στο ίδιο το καρναβάλι, η παραχωρησιούχος της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, με την ιδιότητα της εταιρείας – μέλους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», προωθεί στους οδηγούς το μήνυμά της για την υπεύθυνη διασκέδαση: «ΧΑΡΑ & ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ / ΑΛΚΟΟΛ & ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ».

Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Λούκας, δήλωσε τα εξής: «Είναι επιλογή μας να συμμετέχουμε ενεργά στην προβολή των περιοχών που περιβάλλουν το Έργο μας, στηρίζοντας πολιτιστικές και τουριστικού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις, όπως αυτές του Καρναβαλιού. Ταυτόχρονα, ως εταιρεία που έχει την ευθύνη μιας σύγχρονης οδικής υποδομής αλλά και την ιδιότητα του μέλους του δικτύου της VINCI Highways, θεωρούμε απαραίτητο να προάγουμε την οδική ασφάλεια και να υπενθυμίζουμε στους οδηγούς ότι οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί».