Beiersdorf Hellas: Στήριξη στην παιδεία

    Η BDF Hellas προχώρησε στη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού σε 11 εκπαιδευτικά ιδρύματα από όλη την Ελλάδα. Το παραπάνω έρχεται σε συνέχεια της απρόσκοπτης προσφοράς προϊόντων από τη BDF Hellas σε ομάδες πολιτών που το έχουν ανάγκη και εντάσσεται στη στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας.

    Με επίκεντρο την προσφορά «φροντίδας» προς κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη και με όχημα αυτή τη φορά εκπαιδευτικούς οργανισμούς οι οποίοι έχουν ελλείψεις εξοπλισμού, η BDF Hellas προχώρησε και φέτος στη διάθεση τεχνολογικού εξοπλισμού υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη λειτουργία τους.

    Η Δέσποινα Τσαγγάρη, Country Manager της Beiersdorf Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η έννοια της φροντίδας είναι χαραγμένη βαθιά στο DNA της μάρκας μας. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, ειδικά σε μία περίοδο οικονομικής δυσπραγίας. Στη BDF Hellas είμαστε περήφανοι που μπορούμε και εμείς με τον τρόπο μας να συμβάλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας κάποιων από τους συνανθρώπους μας, και θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ