Όμιλος Ευρωκλινικής: Γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με μοναδικά πακέτα υγείας και ομορφιάς

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου και με κεντρικό μήνυμα «Κάθε γυναίκα αξίζει την καλύτερη φροντίδα» προσφέρει για ένα ολόκληρο μήνα ειδική έκπτωση σε όλα τα πακέτα υγείας και ομορφιάς.

Κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα με τις προσφορές υγείας στην ιστοσελίδα της Ευρωκλινικής εδώ, να επιλέξει όποια υπηρεσία χρειάζεται, να συμπληρώσει στη φόρμα ηλεκτρονικού ραντεβού τη λέξη ΓΥΝΑΙΚΑ στο ειδικό πεδίο κουπόνι και να προγραμματίσει το ραντεβού της εξαργυρώνοντας την έκπτωση.

Ενδεικτικά μερικά από τα προνομιακά πακέτα που προσφέρονται είναι τα εξής:

  • Πλήρης έλεγχος μαστού (ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχος μαστών και κλινική εξέταση από εξειδικευμένο μαστολόγο)
  • Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος (Τεστ ΠΑΠ, ενδοκολπικός υπέρηχος, κλινική εξέταση από εξειδικευμένο γυναικολόγο)
  • Έλεγχος οστεοπόρωσης (Αιματολογικός έλεγχος, μέτρηση οστικής πυκνότητας ισχίου, εξέταση από Ενδοκρινολόγο)
  • Check up υγείας εγκεφάλου (Triplex καρωτίδων, Πλήρης αιματολογικός έλεγχος, Εκτίμηση από Νευρολόγο)
  • 2μηνο πρόγραμμα παρακολούθησης από Διατροφολόγο.

Παράλληλα, εκτός από την έκπτωση, κάθε γυναίκα που θα προγραμματίσει το ραντεβού της έως τις 31/03/2023 δικαιούται και μια επιπλέον παροχή για ορμονολογικό αιματολογικό έλεγχο. Η προσφορά ισχύει έως τις 31/03/2023 και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται βάσει διαθεσιμότητας και κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο 210 64.16.800 & 801 (Δευτ-Παρ, 09:00-17:00) ή να κλείσουν το πακέτο που τους ενδιαφέρει ηλεκτρονικά εδώ.