Hard Rock Heals: Αρωγός στην πρωτοβουλία «Rock Women’s Health»

Το Hard Rock Café τιμά τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με μία  limitededition συλλογή και ειδικά ποτά για τον εορτασμό του Διεθνούς «Μήνα της Γυναίκας»

Το Ίδρυμα Hard Rock Heals επικεντρώνεται στο «Rock Women’s Health» αυτόν τον Μάρτιο σε συνεργασία με την πολυπλατινένια καλλιτέχνιδα και ηθοποιό Jordin Sparks και τον οργανισμό, Women Who Rock (WWR).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ο Μάρτιος γίνεται ο Μήνας της Γυναικείας Ιστορίας. Ο εορτασμός του Hard Rock – με το όνομα «Διεθνής Μήνας της Γυναίκας» – έχει ως στόχο να υποστηρίξει τις γυναίκες και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την υγεία των γυναικών καθόλη τη διάρκεια του μήνα.

Σε συνεργασία με τον WWR, έναν οργανισμό που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση, την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση έρευνας για την υγεία με επίκεντρο τις γυναίκες, η Hard Rock θα υποστηρίξει το μέλλον των γυναικών με τη δύναμη της μουσικής. Τα Hard Rock Cafes  σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν αυτό το μήνα με μια σειρά από εκδηλώσεις, μία limited-edition συλλογή ρούχων και αξεσουάρ και με ξεχωριστά πιάτα και ειδικά αφιερωμένα ποτά.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς όφελος του μεγαλύτερου ερευνητικού ινστιτούτου των Η.Π.Α. που εξειδικεύεται στη γυναικεία υγεία, Magee-Womens Research Institute & Foundation.

«Η πρωτοβουλία «Rock Women’s Health» ζωντανεύει το μότο «All is One» του Hard Rock για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά», δήλωσε η Tracy Bradford, Πρόεδρος της Seminole Hard Rock Support Services και συνιδρυτής του προγράμματος εσωτερικής καθοδήγησης Seminole & Hard Rock Women Leadership. «Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με καταπληκτικούς οργανισμούς όπως ο Women Who Rock για να συνεχίσουμε να προωθούμε σημαντικά μηνύματα για τα δικαιώματα των γυναικών και να εντείνουμε την ευαισθητοποίηση για την υγεία με τρόπους που συμβαδίζουν απόλυτα με τις αξίες της εταιρείας μας».

Σήμερα έως και στις 31 Μαρτίου, τα Hard Rock Cafes, η WWR και το Gibson Gives Foundation θα παρουσιάσουν μαζί μια σειρά από γυναικείες παραστάσεις, εμβληματικών και ανερχόμενων καλλιτεχνών σε όλο τον κόσμο. Ένα μέρος των εσόδων τόσο από τα ειδικά αφιερωμένα ποτά όσο και από το μπλουζάκι με το λογότυπο της μάρκας θα διατεθούν στο Magee-Womens Research Institute & Foundation μέσω του Hard Rock Heals Foundation®.

«Ο οργανισμός Women Who Rock είναι ενθουσιασμένος που φέρνει το μέλλον της γυναικείας υγείας στην παγκόσμια σκηνή μέσω αυτής της απίστευτα ισχυρής συνεργασίας με το Hard Rock Heals Foundation», δήλωσε η Melinda Colaizzi, Ιδρύτρια, Women Who Rock. «Ο WWR είναι αφοσιωμένος στη χρήση της δύναμης της μουσικής για να επηρεάσει θετικά και να ενδυναμώσει τη ζωή των γυναικών σε όλο τον κόσμο καθώς πυροδοτεί την ισχύ και τη δύναμη των γυναικών σε όλο τον κόσμο, στις σκηνές των Hard Rock Cafes όλου του κόσμου».

Η Hard Rock International συνεχίζει να παρέχει επαγγελματική καθοδήγηση μεταξύ κατώτερων και ανώτερων στελεχών καθώς παρέχει εργαλεία και πόρους μέσω του προγράμματος Women in Leadership®. Από την έναρξη του προγράμματος το 2016, πάνω από 1.000 μέλη της ομάδας γυναικών έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα καθοδήγησης ή/και σε ένα εκπαιδευτικό συνέδριο. Το Hard Rock υπερβαίνει πλέον το πρότυπο του κλάδου σύμφωνα με το οποίο το 22% των ηγετικών ρόλων της επιχείρησης καλύπτεται από γυναίκες και έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της επέκτασης του προγράμματος Women in Leadership® στην Ευρώπη.