Οι « Ήρωες της Digea» ταξίδεψαν σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία!

Επίσκεψη σε σχολεία και σε δομές φιλοξενίας σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία πραγματοποίησαν στις 15, 16 & 17 Μαρτίου εκπρόσωποι της εταιρείας, όπου προσέφεραν ηλεκτρονικά και χρηστικά είδη για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τις δομές καθώς και δώρα σε κάθε παιδί, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι Ήρωες της Digea».

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τα Ειδικά Σχολεία και τις δομές φιλοξενίας των Ιωαννίνων και ολοκληρώθηκαν στα Ειδικά Σχολεία της Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά επισκέφθηκαν: το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, το 2ο & 4ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σωματικά Αναπήρων Παιδιών, την ΕΛΕΠΑΠ, το Οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης, τη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων ΚΚΠΠΗ, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Πωγωνιανής , την Κιβωτό του Κόσμου Πωγωνιανής, το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Θεσπρωτίας.

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι υπεύθυνοι αγκάλιασαν τη δράση με θερμό καλωσόρισμα, με χειροτεχνίες και ζωγραφιές που χάρισαν στην ομάδα της Digea και με ευχαριστίες για την προσφορά των ειδών, αλλά κυρίως για τη φυσική παρουσία, το ενδιαφέρον και τα χαμόγελα που μοίρασαν στα παιδικά πρόσωπα.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή τους εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digea, κ. Νίκος Μαστοράκης, με την ευκαιρία της πρώτης δράσης για φέτος, ανέφερε:

«Ο στόχος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «οι Ήρωες της Digea» είναι να επισκεφθούμε όλα τα μέρη της Ελλάδος, όπου υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται βοήθεια, να στηρίξουμε τα ίδια και τα ιδρύματα που τα φιλοξενούν με την προσφορά χρηστικών ειδών, να μοιράσουμε χαμόγελα, να συζητήσουμε τις προκλήσεις και τις ανησυχίες τους και να συνδράμουμε όσο μπορούμε για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα τους».

Οι «Ήρωες της Digea», θα συνεχίσουν το ταξίδι τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με σκοπό τη συνεχή στήριξη της κοινωνίας και των παιδιών.