Imperial Tobacco Hellas: Νέα δενδροφύτευση

Η Imperial Tobacco Hellas, στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «μας αφορά», πραγματοποίησε την δεύτερη κατά σειρά δενδροφύτευση στην Πεντέλη την Κυριακή 21 Απριλίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και με την πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων της, των οικογενειών τους, των συνεργατών της, εθελοντών της περιοχής και άλλων υποστηρικτών της προσπάθειας της.

Όλοι οι συμμετέχοντες με μεγάλο ενθουσιασμό και περιβαλλοντική ευαισθησία προχώρησαν στην πραγματοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας που έλαβε χώρα στην περιοχή νότια του Παίδων Πεντέλης, όπου και φυτεύτηκαν σχεδόν 400 δέντρα.

Η Imperial Tobacco Hellas έχει αναλάβει την ανάπλαση της συγκεκριμένης περιοχής – έκτασης 6 στρεμμάτων- από τον Δεκέμβριο του 2011, συμβάλλοντας με δενδροφυτεύσεις και χρηματοδοτώντας τα έργα άρδευσης και λίπανσης των νεαρών δέντρων.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ γιατί το να είμαστε ενεργοί πολίτες και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, αποτελεί θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας της εταιρίας και των ανθρώπων μας. Άλλωστε, η εικόνα ενός δάσους που «ζωντανεύει» ξανά μας εμπνέει με ελπίδα και με αισιοδοξία που όλοι έχουμε ανάγκη για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη πραγματικότητα!» δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενέργειας ο Αλέξανδρος Καμάρας, Διευθύνων Σύμβουλος Ν.Α Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ