Η l’artigiano και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δίνουν δώρο μια πλήρη υποτροφία

Η l’artigiano σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς με παρουσία σε 8 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Βόλος, Χανιά), διοργανώνουν έναν μοναδικό διαγωνισμό προσφέροντας σε έναν/μία τυχερό/τυχερή την ευκαιρία να σπουδάσει στην ειδικότητα της επιλογής του/της!

Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 25/05/2023 όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μια δωρεάν πλήρη υποτροφία σπουδών για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2023, με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας ανάμεσα στους 12 τομείς σπουδών που λειτουργούν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Έχοντας στραμμένο το βλέμμα στη νέα γενιά, η l’artigiano και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, προσκαλούν τους επαγγελματίες του μέλλοντος να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής στο:  www.lartigiano.gr/diagonismoi.

Η l’artigiano βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που θέλουν να αναπτυχθούν, στηρίζοντάς τους μέσα από πρωτοπόρες συνεργασίες και δίνοντάς τους έμπνευση και εφόδια για να ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν.