Coffee Island: Στήριξε τις δύο σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της Δ. Ελλάδας

Η Coffee Island, σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας και της ευεξίας, ήταν τον Απρίλιο επίσημος χορηγός στις δύο σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Δ. Ελλάδα.

Ως επίσημος χορηγός, η Coffee Island με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασε το 1ο L’Étape Greece by Tour de France presented by SKODA, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου στον μυθικό και ιδιαίτερα συμβολικό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και συναισθήματα. Σχεδόν 2.000 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας κι έζησαν από κοντά τη L’Étape εμπειρία, επισφραγίζοντας τη σπουδαιότητα του αθλητικού τουρισμού για την ανάπτυξη των περιοχών και για την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας. H Coffee Island από την πλευρά της προσέφερε reusable cups, healthy food και snacks για έξτρα ενέργεια στους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι επί 20 χρόνια συνεργάτες της Coffee Island στην περιοχή, κ. Ζορμπάς και κα. Κομπορόζου, υποστήριξαν την παρουσία της εταιρείας στο VIP area του Δημαρχείου της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η Coffee Island ήταν «Χρυσός Χορηγός» του 1ο Ημιμαραθώνιου Πάτρας, του μεγαλύτερου δρομικού event της Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Coffee Island συμμετείχε σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, που όλα δείχνουν πώς θα γίνει θεσμός για την πόλη της Πάτρας, τόσο ως χορηγός, όσο και με τη running ομάδα της, ενώ πρόσφερε επιπλέον ηλεκτρονικό κουπόνι αξίας 2€ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η Coffee Island στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται και δίνει το δικό της μήνυμα χαράς και επιτυχίας. Με την ενεργό συμμετοχή της στις αθλητικές διοργανώσεις προάγει την ευεξία και τον αθλητισμό ως τον βέλτιστο τρόπο αποσυμπίεσης από τους γρήγορους ρυθμούς και την πίεση της καθημερινότητας και φυσικά ως την καλύτερη φροντίδα του πολυτιμότερου αγαθού, της Υγείας.