Nivea: Τιμητική διάκριση στα βραβεία «Μαζί για το Παιδί»

Τα βραβεία του «Μαζί για το Παιδί», είναι μια γιορτή εθελοντισμού με πρωταγωνιστές που ανατρέπουν τα κοινωνικά δεδομένα προσφέροντας σημαντικό κοινωνικό έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας.

Ανάμεσα στους παραλήπτες των τιμητικών διακρίσεων ήταν και η NIVEA, ένα brand- ορόσημο της Beiersdorf που στηρίζει περήφανα και έμπρακτα τον οργανισμό την τελευταία δεκαετία. Σταθερός αρωγός του «Μαζί για το Παιδί», η μάρκα στέκεται στον πλευρό «πρωταγωνιστών της καθημερινής ζωής» μέσα από σειρά δράσεων και δωρεών σε ευπαθείς ομάδες και άτομα που έχουν ανάγκη.

Η Beiersdorf Hellas, έχοντας ως μια από τις βασικές της αρχές την Φροντίδα για την επιδερμίδα, το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας, δεσμεύεται να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο με σειρά δράσεων και δωρεών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε εθελοντές, χορηγούς, υποστηρικτές, εταιρείες και ιδιώτες, που έχουν αγκαλιάσει το έργο του «Μαζί για το Παιδί» τα τελευταία χρόνια. Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος του «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά τον χαιρετισμό της: «Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τον τομέα της αλληλεγγύης. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κοινωνία γεμάτη αμφιβολίες και ερωτηματικά. Είμαστε σήμερα εδώ για να ξεφύγουμε από το γκρίζο σύννεφο της αμφισβήτησης και της καχυποψίας και να προβάλουμε την όμορφη πλευρά της πατρίδας μας, αυτής που είναι γεμάτη αλληλεγγύη, πρόοδο, διαφάνεια, καλοσύνη και εμπιστοσύνη.»

Σε αυτό τον σκοπό, η NIVEA στέκεται δίπλα στον οργανισμό ως αρωγός.