Agrino: Δυναμικό παρόν στον 17ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη

Οι ρυζογκοφρέτες Agrino έδωσαν δυναμικό παρόν στον 17ο  Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 30 Απριλίου.

14.000 δρομείς, μεταξύ των οποίων και το running team της Agrino, από 70 χώρες, βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού που περιλάμβανε τον Μαραθώνιο Δρόμο από την αρχαία Πέλλα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, Δρόμο Υγείας 10 χλμ, Δρόμο Υγείας 5 χλμ, Δρόμο Μαθητών Δημοτικού 1 χλμ καθώς και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΑΜΕΑ.

Με stands στον τερματισμό της διαδρομής, η Agrino μοίραζε ρυζογκοφρέτες σε όλους τους δρομείς για να αναπληρώσουν την ενέργειά τους. Οι ρυζογκοφρέτες Agrino αποτελούν ιδανικό snack για τους αθλητές γιατί είναι φυσικές, τραγανές, απολαυστικές και παράγονται από ελληνικό καστανό ρύζι που καλλιεργείται στην Κεντρική Μακεδονία, συνδυασμένο με θρεπτικά, φυσικά συστατικά.

Ο νικητής του Μαραθωνίου, Αντώνης Παπαδημητρίου, ήταν μεταξύ των δρομέων που απόλαυσαν τις ρυζογκοφρέτες Agrino, καθώς και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

H Agrino θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους και να τους ευχαριστήσει για το κλίμα χαράς και ενθουσιασμού που υπήρχε την μέρα αυτή!