Νέα καταληκτική ημερομηνία

Παρατείνεται μέχρι το τέλος Μαΐου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την ετήσια υποτροφία «Κυριάκος Μακρής» που χορηγεί η DIAGEO Hellas, για δεύτερη φορά μετά το 2010, στη μνήμη του συναδέλφου Κυριάκου Μακρή, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος. Η υποτροφία αφορά στο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα The ALBA MBA του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014 και θα χορηγείται σε νέα, ταλαντούχα, δυναμικά και ανερχόμενα στελέχη επιχειρήσεων, μετά από αξιολόγηση του ALBA και της DIAGEO Hellas.

Το ALBA MBA του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Απευθύνεται σε άτομα με πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, που αναζητούν να δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η προϋπηρεσία σε marketing, media buying ή procurement θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Με τη θέσπιση της υποτροφίας αυτής, η DIAGEO Hellas φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το παράδειγμα του Κυριάκου Μακρή, ενός παραδειγματικού στελέχους της εταιρείας. Ο Κυριάκος Μακρής είχε ενταχθεί στην ομάδα της DIAGEO Hellas το καλοκαίρι του 2006 ως SEE Category Manager, Media, Advertising & Market Production. Με την εργατικότητα και το ταλέντο του χάραξε μια λαμπρή πορεία στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας σε πολύ νεαρή ηλικία τη θέση του Διευθυντή Προμηθειών για τη DΙΑGΕΟ Νότιας Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τον τρόπο υποβολής αιτήσεων καθώς και λεπτομέρειες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece (www.alba.edu.gr/Academic/mba/).

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι η 31 Μαΐου 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ