PressiousArvanitidis: Εβδομάδα Υγείας & Ασφάλειας 2023

Για 3η χρονιά, η PressiousArvanitidis, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας, διοργάνωσε για πέντε συνεχόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της, δράσεις για όλους τους ανθρώπους της.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας Υγείας και Ασφάλειας που έχει θεσμοθετήσει, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδεύσεις που σχετίζονταν με την Παροχή Πρώτων Βοηθειών, την Ασφάλεια Εργασίας στην Παραγωγική Διαδικασία, την Προαγωγή Υγείας & Ευεξίας, την Πυρασφάλεια-Πυροπροστασία, την Πρόληψη Μυοσκελετικών Παθήσεων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και Ακουομετρήσεις στους ανθρώπους της παραγωγής.

Η σειρά των εκπαιδεύσεων έλαβαν χώρα στο Ύπατο, στο εργοστάσιο της εταιρείας, αλλά και στο υποκατάστημά της, στο Χαλάνδρι, ενώ για πρώτη φορά φέτος καλεσμένοι στις εκπαιδεύσεις υπήρξαν οι προμηθευτές και υπεργολάβοι που συνεργάζονται με την εταιρεία.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την πρώτη χρονιά που η εταιρεία γιόρτασε με δράσεις την Παγκόσμια ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στις 28 Απριλίου. Πλέον, ο εορτασμός της ημέρας για την PressiousArvanitidis διαρκεί μία εβδομάδα προκειμένου οι άνθρωποι της να φροντίζουν εκείνο που έχει μεγαλύτερη αξία όλο το χρόνο, πιστή στην ιδέα ότι από την εργασία στο σπίτι και από το σπίτι στην κοινωνία, τα προγράμματα υγείας & ασφάλειας σώζουν ζωές!