HP: Ανέδειξε τους πρώτους νικητές των Amplify Impact Awards

Η HP ανακοίνωσε τους νικητές των πρώτων βραβείων Amplify Impact 2022 τον περασμένο Μάρτιο στο Amplify Partner Conference στο Σικάγο, που επιβράβευσαν τα επιτεύγματα των συνεργατών της στον τομέα του βιώσιμου αντίκτυπου σε έξι κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Amplify Impact Global Leader Award, Sustainability Business Award, Business Excellence Award, Climate Action Award, Diversity, Equity & Inclusion Strategy Award και HP LIFE Award.

Το πρόγραμμα HP Amplify Impact αποτελεί ένα, πρώτο στο είδος του, πρόγραμμα αξιολόγησης, πόρων και εκπαίδευσης συνεργατών, το οποίο αξιοποιεί τις εκτεταμένες επενδύσεις και πρωτοβουλίες της HP για το βιώσιμο αντίκτυπο. Μέχρι σήμερα, το 100% των συνεργατών που έχουν δεσμευτεί, έχουν αναπτύξει σχέδια βιώσιμου αντίκτυπου, χρησιμοποιώντας την πρώτη παγκοσμίως αυτοματοποιημένη, δομημένη πλατφόρμα σχεδιασμού βιωσιμότητας και υπερβαίνοντας τους αρχικούς στόχους.

 

“Οι συνεργάτες του προγράμματος HP Amplify Impact καταλαβαίνουν ότι το να πορεύεσαι με γνώμονα τη βιωσιμότητα δεν είναι μόνο καλό για τον πλανήτη, αλλά και για τις επιχειρήσεις, την επίτευξη συμφωνιών και την προώθηση της επικερδούς ανάπτυξης”, δήλωσε ο Kobi Elbaz, General Manager του Global Channel οργανισμού της HP. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που τιμούμε τους συνεργάτες που έκαναν τα πάντα για την επίτευξη σημαντικού αντίκτυπου στις αντίστοιχες κατηγορίες τους και στην πορεία μείωσαν το αποτύπωμα των πελατών τους, υποστηρίζοντας παράλληλα το ταξίδι της HP να γίνει η πιο βιώσιμη και δίκαιη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο”.

 

Ανάμεσα στους νικητές ήταν και η εταιρία A.T Techdata Ltd για την Ελλάδα και Κύπρο στην κατηγορία Sustainability Business Award, στην οποία βραβεύονται οι εταιρίες ανάλογα με το ποσοστό πωλήσεων που πετυχαίνουν βασιζόμενοι πάντα στην βιωσιμότητα.

 

Ο Αλέξανδρος Κινινής, Country Channel Manager για την HP Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση στα Amplify Impact Awards. Στόχος όσων συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα είναι να βοηθήσουν στην προώθηση μιας πιο κυκλικής οικονομίας με χαμηλές εκπομπές άνθρακα. Εάν συνεργαστούμε όλοι μαζί, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε έναν κόσμο πιο βιώσιμο και πιο δίκαιο. Παράλληλα, στόχος του προγράμματος είναι η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους, η ανάπτυξη μίας  δίκαιης αλυσίδας εφοδιασμού και η βελτίωση τη ζωτικότητας και της ανθεκτικότητας των τοπικών κοινοτήτων».

 

Νέα οφέλη υποστηρίζουν την παγκόσμια δυναμική

Με βάση τα σχόλια και τις ανάγκες των συνεργατών της HP, έχουν προστεθεί νέα οφέλη προκειμένου να συνεχιστεί η υποστήριξή τους στο ταξίδι τους για το βιώσιμο αντίκτυπο. Η νέα πλατφόρμα Global Good Community Project συνδέει τους συνεργάτες με μια επιλεγμένη σειρά προγραμμάτων που προσφέρουν ευκαιρίες εθελοντισμού και δωρεάς μέσω ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συνεργάτες να επιτύχουν τους στόχους τους για τη βιωσιμότητα.

Ένα άλλο νέο πλεονέκτημα περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα της HP – Εύρεση Μεταπωλητή. Με αυτές τις βελτιώσεις προβάλλονται οι συνεργάτες του HP Amplify Impact για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που έχουν ως στόχο να ξεχωρίσουν, καθώς οι πελάτες αναζητούν αντιπροσώπους που είναι ευθυγραμμισμένοι με τις αξίες τους.

«Ως μία εταιρεία, μπορούμε να έχουμε ουσιαστικό αντίκτυπο», δήλωσε ο James McCall, Chief Sustainability Officer της HP. «Αλλά όταν ενδυναμώνουμε χιλιάδες συνεργάτες του δικτύου μας, μπορούμε να επιταχύνουμε την αλλαγή σε ολόκληρο τον κλάδο της πληροφορικής. Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του Amplify Impact που βραβεύουμε σήμερα, προχωρούν, δημιουργώντας θετικό, μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στις τοπικές τους κοινότητες ακόμα και για τις μελλοντικές γενιές».

Η υιοθέτηση του HP Amplify Impact από συνεργάτες σε όλο τον κόσμο αποτελεί απόδειξη της υψηλής αποτελεσματικότητας και της κουλτούρας που ενώνει το οικοσύστημα και την παγκόσμια κοινότητα συνεργατών της HP. Σήμερα, οι συνεργάτες της HP συνεχίζουν να εκδηλώνουν τεράστιο ενδιαφέρον με πρόσφατη αύξηση πάνω από 250% στα μαθήματα κατάρτισης HP Sustainable Impact που ολοκληρώνονται.

Οι συνεργάτες μπορούν να μάθουν περισσότερα στο HP Partner Portal και να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μέσω του πίνακα ελέγχου HP Amplify Impact. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HP Amplify Impact επισκεφθείτε το HP Newsroom.

 

Νικητές των βραβείων HP Amplify Impact 2022

Μπορείτε να δείτε όλη την λίστα με τους 43 νικητές σε όλες τις κατηγορίες παγκοσμίως, στο HP Newsroom.