ΛΑΒΑ – Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Δωρεά στα παιδιά της Νισύρου

Συνεπής στη δέσμευσή της για την έμπρακτη στήριξη της νέας γενιάς, η ΛΑΒΑ, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, συμβάλλει για ακόμα μία χρονιά στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Γυμνασίου της Νισύρου, προσφέροντας φορητούς, ατομικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου.

Η ΛΑΒΑ, εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενισχύει τόσο την τοπική κοινωνία της Νισύρου μέσω πρωτοβουλιών υποστήριξης της τοπικής ανάπτυξης, όσο και ειδικότερα τους νέους μέσω στοχευμένων δράσεων που διασφαλίζουν ισότιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. Με τη νέα δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια που απαιτούνται για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Ο κ. Λευτέρης ΧριστοφοράκηςΓενικός Διευθυντής της ΛΑΒΑ και Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Στη ΛΑΒΑ αναγνωρίζουμε ότι η σημαντικότερη επένδυση είναι η επένδυση στη νέα γενιά.  Η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και η ενδυνάμωση των παιδιών μας είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες που τις κάνουμε πράξη σε κάθε ευκαιρία. Είναι δέσμευση μας, αλλά πρωτίστως χαρά μας, να συμβάλουμε στη δημιουργία ίσων ευκαιριών ανάπτυξης για κάθε νέο της περιοχής μέσα από πρωτοβουλίες όπως η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γυμνάσιο της Νισύρου».