Teleperformance Greece: Τιμάται με τη διάκριση Best WorkplacesTM Hellas 2023

Ανάμεσα στις εταιρείες που ξεχώρισαν για το εργασιακό τους περιβάλλον βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά η Teleperformance Greece, καταλαμβάνοντας μια θέση στη λίστα Best WorkplacesTM Hellas 2023, του Great Place to Work® Hellas Institute.

Συγκεκριμένα η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

Η κατάταξη των εταιρειών στις λίστες του Best Workplaces γίνεται με γνώμονα τις απαντήσεις των εργαζομένων στο ερωτηματολόγιο Trust Index© και την αξιολόγηση της έκθεσης Culture Audit©, η οποία υποβάλλεται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εκάστοτε εταιρείας, αναφορικά με τις πρακτικές και πολιτικές Διοίκησης των Ανθρωπίνων Πόρων της. Τα αποτελέσματα των δύο εργαλείων καθορίζουν την τελική κατάταξη στο σύνολο των εταιρειών.

Η αναγνώριση αυτή, επομένως, αποτέλεσμα της θετικής αξιολόγησης από την ομάδα της Teleperformance Greece, έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευση της εταιρείας για τη σύσταση ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, με τη συμπερίληψη και την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού να βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της. Σήμερα, η Teleperformance Greece αριθμεί περισσότερους από 12.000 ανθρώπους από 140 διαφορετικές εθνικότητες, με 42 γλώσσες και διαλέκτους.

O κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Chief Human Resources Officer της Teleperformance Greece, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για μια ακόμα διάκριση της εταιρείας μας ως Best Workplace. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στους ανθρώπους μας, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, στο οποίο να μπορούν να εξελίσσονται συνεχώς και να ανακαλύπτουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ανελλιπώς για μια κουλτούρα ισότητας, συμπερίληψης και ομαδικότητας.»

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Teleperformance Greece προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα ευχάριστο περιβάλλον, ασφαλές και δίκαιο για όλους τους εργαζόμενους, με ουσιαστική αλληλεπίδραση και με τις ανάγκες των ανθρώπων της στο επίκεντρο. Ένα περιβάλλον διαρκούς βελτίωσης, εμπιστοσύνης και πραγματικού σεβασμού.

Η φετινή πιστοποίηση έρχεται να προστεθεί στις πέντε προηγούμενες διακρίσεις Best Workplaces (2022, 2021, 2020, 2017, 2013), αποδεικνύοντας την σταθερή πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα, την αξιοπιστία και την ποιότητα του εργασιακού χώρου.