Η PepsiCo Hellas Leadership Partner στο TEDxAthens 2023 – Unleash

To TEDxAthens επιστρέφει και φέτος για ένα ακόμη μοναδικό event που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η PepsiCo Hellas θα είναι φυσικά εκεί για να απογειώσει την εμπειρία του «Unleash» χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

Τα Breakfast Bars της Quaker, η πιο απολαυστική εμπειρία υγιεινού πρωινού, θα δώσουν σε όλους τους συμμετέχοντες την απαραίτητη δόση ενέργειας που χρειάζονται για να απολαύσουν στο έπακρο αυτή τη μοναδική ημέρα.

Και για όσους δεν διψούν μόνο για γνώση, η PepsiCo Hellas θα είναι εκεί για να προσφέρει στιγμές δροσιάς! Τα αγαπημένα αναψυκτικά Pepsi, Lipton, Ήβη και 7UP θα περιμένουν τους παρευρισκόμενους σε κάθε διάλειμμα, χαρίζοντας μία δροσερή και αναζωογονητική παύση που θα κάνει …«unleash» τις αισθήσεις.

Και τα συναρπαστικά νέα δεν τελειώνουν εδώ για τους συμμετέχοντες! Κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο, καινοτόμο Lipton Ice Tea Sparkling, το μόνο παγωμένο τσάι με ελαφρύ ανθρακικό, που συνδυάζει την υπέροχη γεύση του Lipton Ice Tea, με δροσιστικές φυσαλίδες και τη γεύση ζουμερών φρούτων σε τρεις υπέρχες γεύσεις με ελάχιστες θερμίδες!

Το TEDxAthens αποτελεί το μεγαλύτερο event ομιλιών στην Ελλάδα, κι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα TEDx events παγκοσμίως, με συμμετοχή περισσότερων από 20.000 ατόμων και 270 ομιλητών στα 12 χρόνια παρουσίας του. Φέτος είναι η σειρά του «Unleash» να προσκαλέσει σε δράση όσους θέλουν να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς τους και να εκφράσουν τους αληθινούς τους εαυτούς, μέσα από ιδέες κι ιστορίες που θα ξεκινήσουν συζητήσεις.

Η PepsiCo Hellas υποστηρίζει τη διοργάνωση και περιμένει να σας χαρίσει μία ακόμα μοναδική εμπειρία με τα εμβληματικά προϊόντα της που θα απελευθερώσουν και θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας!