ISOMAT: Συμμετείχε στον NFL Athens

Female doctor with smart glasses touching virtual screen medical technology

Η εθελοντική ομάδα της ISOMAT, «ISOMAT SUPER TEAM», έβαλε τα αθλητικά της και έτρεξε για καλό σκοπό στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, «No Finish Line Athens», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου.

Ο «No Finish Line Athens» ανήκει στην παγκόσμια και βραβευμένη σειρά αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα «No Finish Line Global Series» και φέτος πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ. Εκεί, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να περπατήσουν και να αθληθούν χωρίς τερματισμό, καταγράφοντας χιλιόμετρα που η διοργάνωση μετατρέπει σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η ISOMAT, ως μια κοινωνικά υπεύθυνη και ευαισθητοποιημένη εταιρεία, θέτει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Ευθύνης υπό τον τίτλο «ISOMAT από καρδιάς»! Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ κι έναν χρόνο έχει δημιουργήσει και την εθελοντική ομάδα «ISOMAT SUPER TEAM» προάγοντας στους εργαζομένους της τις αξίες του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και του ευ αγωνίζεσθαι.