Λουξ: Χορηγός του Ανοιχτού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας iQFOiL

Η Λουξ ήταν χορηγός του iQFOiL Open Εuropean Championship 2023, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, 7 με 14 Μάϊου 2023, σε συνδιοργάνωση με τη Διεθνή κλάση του IQFOIL και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για Πανευρωπαϊκή διοργάνωση ιστιοπλοΐας, με Open χαρακτήρα καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές, προερχόμενοι και εκτός Ευρώπης. Το ΙQFOiL Open Εuropean Championship 2023 αποτέλεσε μια κορυφαία διεθνή αθλητική διοργάνωση ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ανδρών-γυναικών. Με τη χορηγία της, η Λουξ στήριξε έμπρακτα τη διοργάνωση, που αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη κλάση του αθλήματος και συγχρόνως προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα χάρη στη συμμετοχή των γρηγορότερων σκαφών. Το σημαντικό αυτό γεγονός απασχόλησε τη ναυταθλητική κοινότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι αποστολές και τα πληρώματα των σκαφών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν και μετά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα δροσιστικά αναψυκτικά λουξ, που έχουν αγαπηθεί εντός κι εκτός συνόρων.

Η Λουξ στηρίζει ένθερμα διοργανώσεις αθλητικού περιεχομένου που αξιοποιούν τον πλούτο της Ελλάδας και ταυτόχρονα προβάλλουν τη χώρα μας.