Δωρεά τεσσάρων SUVs στο Πυροσβεστικό Σώμα από Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone

    Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάστηκε προχθές 5 Ιουνίου αξίζει να θυμηθούμε πως πρόσφατα οι εταιρείες Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone, έκαναν πράξη το «ισχύς εν τη ενώσει» και δώρισαν στο Πυροσβεστικό Σώμα 4 οχήματα για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    Με το καταλυτικό hashtag #togetherforabetterfuture, τρεις κορυφαίες εταιρείες, η Teleperformance Greece, η DIMAND και η Barphone, ένωσαν τις δυνάμεις τους, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να δωρίσουν στο Πυροσβεστικό Σώμα τέσσερα οχήματα (τύπου 4×4 SUVs).

    Έχοντας ως μότο «αυτόν τον κόσμο τον κάνουμε καλύτερο μαζί», κοινός στόχος των τριών εταιρειών είναι η ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος στο πλαίσιο της μέριμνας και πρόληψης για την προστασία του περιβάλλοντος.

    Πρόκειται για μια σύμπραξη που σκοπό έχει να ενισχύσει τις επιχειρησιακές δυνατότητες στο αστικό και δασικό περιβάλλον, και να συμβάλει  στο δύσκολο έργο των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

    Λίγα λόγια για τις 3 εταιρείες

    Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής «Digital Integrated Business Services» στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους και απασχολώντας πάνω από 12.000 εργαζόμενους που προέρχονται από 110 χώρες.

    Η DIMAND είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από την αρχή της λειτουργίας της, το 2005, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία των «πράσινων» κτηρίων στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας μία νέα αγορά στο Real Estate, αποτελώντας πρότυπο διεθνώς.

    Η Barphone, με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να παρέχουν ξεχωριστές εμπειρίες τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους τελικούς τους πελάτες.