Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Χορηγός στον φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line Athens 2023”

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε ως επίσημος χορηγός, το No Finish Line Athens, τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, μέλος της παγκόσμιας σειράς No Finish Line Global Series. Στο φετινό, 7˚ No Finish Line Athens συμμετείχαν 8.000 δρομείς, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, που έτρεξαν και περπάτησαν, καταγράφοντας 93.537 χλμ., σε διάστημα 100 ωρών. Αυτά τα χιλιόμετρα, μετατράπηκαν σε 29.537€  τα οποία θα προσφερθούν στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, για την στήριξη των παιδιών μονογονεϊκών οικογενειών.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, για πέντε ολόκληρες ημέρες, προσέφερε ενυδάτωση και δροσιά σε όλους, δρομείς και εθελοντές, που έτρεξαν ή και περπάτησαν αδιάκοπα 100 ώρες, ενισχύοντας την προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα αυξάνοντας το τελικό ποσό δωρεάς για τις μονογονεϊκές οικογένειες. H όμαδα “ΖΑΓΟΡΙ Running Team” έτρεξε, συνεισφέροντας 312χλμ. Επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ φρόντισε για τη σωστή ενυδάτωση των μικρών δρομέων, που έτρεξαν στο ΖΑΓΟΡΑΚΙ Kids Relays Festival, το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ παιδικών σκυταλοδρομιών, με την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου να δίνει τον ρυθμό και να ενθαρρύνει με την παρουσία της όλα τα παιδιά να τερματίσουν. Σύμμαχος ενυδάτωσης, ήταν και το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can, με τις υπέροχες γεύσεις του – φυσική και με φυσικό άρωμα λεμόνι και ροδάκινο – το οποίο χάρισε ευχαρίστηση και δροσιά, κατά τη διάρκεια των running breaks.

Στα highlights της διοργάνωσης ήταν το βάθρο ΖΑΓΟΡΙ, που στήθηκε στο Start Point του αγώνα, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, να φωτογραφηθούν και να κρατήσουν αναμνηστικές polaroid από τη συμμετοχή τους στο 7ο No Finish Line Athens 2023. Όλα τα απογεύματα, το Περίπτερο ΖΑΓΟΡΙ μετατρεπόταν από σημείο υδροδοσίας, σε σημείο απόλαυσης και χαράς όπου όλοι οι συμμετέχοντες απολάμβαναν την αγαπημένη τους Green Cola καθώς και αναψυκτικά όπως Green πορτοκαλάδα, Green λεμονάδα και Green mocktails.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ συνεχίζει με συνέπεια να βρίσκεται δίπλα σε αθλητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, που υλοποιούνται με στόχο την ουσιαστική στήριξη των παιδιών και της κοινωνίας, αποδεικνύοντας ότι το “Καλό το έχουμε μέσα μας”.