1ο φεστιβάλ “ΕΥ ΖΗΝ”

Το 1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην οργανώνεται στo πλαίσιo της Παγκόσµιας Ηµέρας Επιζώντων Καρκίνου (Κυριακή, 2 Iουνίου, 2013) και κύριο µέληµα του είναι να δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συµµετάσχουν διαδραστικά σε εκδηλώσεις που σχετίζονται µε την ποιότητα ζωής και να στείλει µέσα από την υπέρβαση των αθλητών το ενδυναµωτικό µήνυµα “Είµαι Νικητής” σε όσους εµπλέκονται µε τον καρκίνο. Το 100% των εσόδων της διοργάνωσης θα διατεθεί ισόποσα σε τρεις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στον τοµέα της υγείας και εµπνέουν µε το έργο και τη συνεισφορά τους: Γιατροί χωρίς Σύνορα, Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. & Φλόγα (σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Μέσα στις δράσεις συγκαταλέγονται:

-Αθλητικές δραστηριότητες. Είναι σχεδιασµένες για να µπορούν να λάβουν µέρος άτοµα µε κάθε είδους αθλητική ικανότητα. Οι συµµετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν µέρος στο τρέξιµο (5χλµ), το ποδήλατο (15χλµ) και στο  καγιάκ (open race 3 χλµ). Οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν χωριστά στο κάθε άθληµα ή σε οποιοδήποτε πιθανό συνδυασµό αυτοί επιθυµούν.

-Ενδυναµωτικές οµιλίες γύρω από το ευ ζην: διατροφή, πρόληψη, θετική ψυχολογία, ιστορίες δύναµης και έµπνευσης.

-Σεµινάρια εναλλακτικών θεραπειών: οι επισκέπτες θα µπορούν να συμμετάσχουν  σε  βιωματικό  εργαστήρι   µουσικοθεραπείας,  yoga,  reiki, tai chi, ρεφλεξολογια, διαλογισμο  κτλ.

-Μονάδα Κινητού Μαστογράφου.

-Παιχνίδια για τους µικρούς φίλους και όχι µόνο.

-Aθλητικές επιδείξεις.

-Party – Η βραδιά θα κλείσει µε την τελετή απονοµής και µε ένα πάρτυ µε live µουσική και επιδείξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ