ISOMAT: Τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας καθάρισαν 67 κιλά πλαστικού από ακτές της Θεσσαλονίκης και της Αττικής

Η ISOMAT γι’ άλλη μία χρονιά υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τα παιδιά των εργαζομένων της, διοργανώνοντας για εκείνα άλλη μία εκπαιδευτική εκδρομή με κεντρικό θέμα για φέτος την προστασία του υδάτινου οικοσυστήματος!

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, οι μικροί ISOMATers επισκέφθηκαν την παραλία Χαλάστρας, όπου σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «iSea», αφού ενημερώθηκαν για τα πλαστικά απορρίμματα που μπορεί να βρει κανείς σε παραλίες και τις επιπτώσεις που έχουν αυτά στο περιβάλλον και τον υδάτινο κόσμο, αφιέρωσαν χρόνο στον οργανωμένο καθαρισμό της ακτής συγκεντρώνοντας 52 κιλά πλαστικού, τα οποία θα δοθούν προς ανακύκλωση!

Αντίστοιχα στην Αθήνα, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου οι μικροί ISOMATers, σε συνεργασία και πάλι με την περιβαλλοντική οργάνωση «iSea», επισκέφθηκαν την παραλία Ελευσίνας, όπου κι εκείνοι με τη σειρά τους προχώρησαν στον καθαρισμό της ακτής καταφέρνοντας να συλλέξουν 15 κιλά πλαστικού προς ανακύκλωση. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεχίστηκε με πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις για την πολιτιστική κληρονομιά της Ελευσίνας, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023!

Η ISOMAT διοργανώνει κάθε χρόνο με το κλείσιμο των σχολείων επίσκεψη των παιδιών των εργαζομένων της στις εγκαταστάσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα σε συνδυασμό πάντα με μια εκπαιδευτική εκδρομή, η οποία στοχεύει στο να έρθουν πιο κοντά στο περιβάλλον ή στην πολιτιστική τους κληρονομιά.