Η Unilever υποστηρίζει τη βιώσιμη καινοτομία ως χορηγός της ECOTROPHELIA 2023

Η Unilever υποστήριξε ως χορηγός τον 13ο Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών – Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2023, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ). Η συνεργασία αυτή αποτελεί παράδειγμα της ακλόνητης δέσμευσης της εταιρείας για την προώθηση της οικολογικής καινοτομίας και των βιώσιμων πρακτικών στη βιομηχανία τροφίμων.

Ο διαγωνισμός ECOTROPHELIA 2023 αποτελεί μια κομβική πλατφόρμα για τους Έλληνες φοιτητές της επιστήμης των τροφίμων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις πρωτοποριακές ιδέες τους και να προχωρήσουν στη δημιουργία  καινοτόμων προϊόντων διατροφής. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, συνδυάζοντας τις επιστημονικές τους γνώσεις και το πάθος τους για την ανάπτυξη προϊόντων διατροφής που ενσαρκώνουν την οικολογική καινοτομία. Τα επιλεγμένα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρά γευστικά τεστ, διασφαλίζοντας την ποιότητα και τις προοπτικές τους στην αγορά.

Συμμετέχοντας ως χορηγός, η Unilever στοχεύει να εμπνεύσει και να υποστηρίξει αυτά τα νέα ταλέντα, προωθώντας νέες προοπτικές που συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για την καθημερινή διατροφή. Ως μια εταιρεία που έχει αφοσιωθεί με πάθος στην προώθηση θετικών αλλαγών, η Unilever αναζητά ενεργά καινοτομίες στον τομέα των τροφίμων και υποστηρίζει νέες ιδέες και προϊόντα που οδηγούν προς την ευημερία των ανθρώπων όσο και του πλανήτη.