32η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Oktabit

H Οktabit διοργανώνει στις 29 Ιουνίου 2023 την «32η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Oktabit» και με χαρά προσκαλεί τους συνεργάτες της στη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης.

Καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι ακόμα μεγαλύτερες το καλοκαίρι, δυναμώνουμε με τους εθελοντές αιμοδότες μας το μήνυμα της προσφοράς με την έμπρακτη συμμετοχή.

«Σε κάθε αιμοδοσία, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ολοένα και περισσότεροι εθελοντές αιμοδοτούν και υποστηρίζουν το όραμα της Τράπεζας Αίματος με το πολύτιμο δώρο ζωής. H εταιρία μας ενθαρρύνει την εθελοντική συμμετοχή σε πράξεις ζωής και καλλιεργεί την κοινή αντίληψη των εργαζομένων για την εταιρική αλλά και κοινωνική υπευθυνότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη διανύουμε τον 16ο χρόνο λειτουργίας της Τράπεζα Αίματος με την συνεχή και συνεπή υποστήριξη των εθελοντών μας. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της εταιρίας μας, την TUV Austria Hellas και τους ανθρώπους της  για την άριστη και μακρόχρονη συνεργασία, το ιατρικό προσωπικό της Αιμοδοσίας και της Κινητής Μονάδας του Νοσοκομείου “Γεννηματάς” και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ουσιαστική συμμετοχή αλληλεγγύης» δήλωσε ο κ. Αχιλλέας Μπακαρός, HR Manager της Oktabit και Υπεύθυνος Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος Oktabit.

Η Αιμοδοσία της 29ης Ιουνίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την Τράπεζα Αίματος Oktabit καθώς την αφιερώνουμε στην μνήμη του ξεχωριστού φίλου και εθελοντή αιμοδότη, Σπύρου Γεωργόπουλου, που πάντα ενέπνεε και στήριζε με το παράδειγμα  και την προσφορά του την μεγάλη οικογένεια εθελοντών αιμοδοτών.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως 18:00 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής . Για τη συμμετοχή , παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω links ή στο τηλ. 2118888000.