Η ΑΒ μας καλεί να κάνουμε “μία παύση για καλό”

Η νέα καμπάνια #PausiGiaKalo της ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί όλους μας να κάνουμε μία «παύση» στη σπατάλη τροφίμων και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, της κοινωνίας, αλλά και της τσέπης μας. Η καμπάνια προβάλλεται μέσα από δύο βίντεο στα ψηφιακά μέσα.

Μέσα από το σποτ του YouTube, βλέπουμε δύο ήρωες της καθημερινής ζωής, έναν άνδρα και μία γυναίκα, τη στιγμή που κάνουν τα ψώνια τους σε ένα κατάστημα ΑΒ. Ξαφνικά γίνεται μία «παύση» μπροστά τους, σηματοδοτώντας μία σκέψη που οφείλουμε όλοι οι καταναλωτές να κάνουμε τη στιγμή των αγορών μας: «Τι πραγματικά χρειαζόμαστε να αγοράσουμε». Ένας από τους βασικούς λόγους που μας οδηγεί στη σπατάλη τροφίμων είναι το ότι αγοράζουμε περισσότερα απ’ όσα χρειαζόμαστε, καθώς η λογική «ας πάρω να έχω» υπερισχύει. Η «παύση» που μας προτρέπει η ΑΒ να κάνουμε, είναι για να σκεφτούμε αν πραγματικά θα καταναλώσουμε εγκαίρως το τρόφιμο που πρόκειται να αγοράσουμε. #PausiGiaKalo

H AB καλεί τους καταναλωτές να αποκτήσουν μία νέα συνήθεια. Πριν βάλουν κάτι στο καλάθι τους να κάνουν μία παύση και έτσι, όλοι μαζί, θα συμβάλλουμε στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, ώστε να κερδίσει το περιβάλλον και η τσέπη μας. Η ίδια η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και γι’ αυτό ηγείται μιας προσπάθειας, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, για μείωση σπατάλης τροφίμων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. Από το Σεπτέμβρη του 2019, η εταιρεία δεσμεύτηκε να μειώσει το δικό της αποτύπωμα κατά 50% μέχρι το 2025, με στοχευμένες δράσεις.

Η μείωση σπατάλης τροφίμων κάνει καλό για το συνάνθρωπό μας, καλό για το περιβάλλον. Κάνε λοιπόν και εσύ μια Παύση για Καλό.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε τα δύο βίντεο της νέας καμπάνιας:

Βίντεο 1

Βίντεο 2