ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ από τους ανθρώπους της Janssen

Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος, της φαρμακευτικής εταιρείας του ομίλου της Johnson & Johnson, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen 4 Good, βρέθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους στο χώρο της εταιρείας για μία ημέρα αφιερωμένη κατ’ αποκλειστικότητα στην οικογένεια, την αλληλεγγύη και την προσφορά. Έχοντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, η Janssen στήριξε για ακόμα μία φορά τη Μ.Κ.Ο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» των «Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής».

Η Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» Φ.Κ.Π.Ι., κα Βλάχου δήλωσε: «Νιώθουμε πραγματικά μεγάλη ευγνωμοσύνη που έχουμε δίπλα μας τόσο σημαντικούς υποστηρικτές. Η Janssen Ελλάδος είναι δίπλα στην οργάνωσή μας και πάντα βρίσκει ευκαιρίες και την δυνατότητα να προσφέρει προς όφελος μας. Το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής έχει επεκταθεί σε νέα πεδία δράσης με έμφαση την πρόληψη, την εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά. Ευχαριστούμε την Janssen που συμβάλει σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο.»

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Janssen Ελλάδος, κα Κέλυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Για εμάς στη Janssen Ελλάδος, οι αξίες του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με αυτό που υπηρετούμε καθημερινά, την υγεία και την ευημερία των συνάνθρωπων μας. Νιώθουμε μεγάλη χαρά που με αυτή την όμορφη οικογενειακή δράση, συνεισφέραμε ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» Φ.Κ.Π.Ι. και στηρίξαμε παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη.»