«Σπιτική Κουζίνα»: Κοινωνική δράση

  Από την Τρίτη 21 Μαϊου ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη γίνεται ο όγδοος κατά σειρά Δήμος που εντάσσει στο πλαίσιο δράσης της κοινωνικής του πολιτικής, το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα».

  Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή για τέσσερις ώρες, από το πρωί έως το  μεσημέρι σε επιλεγμένο και κεντρικό σημείο του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, καθώς και των άλλων επτά (7) Δήμων (Αμαρουσίου, Αλίμου, Ηρακλείου, Αχαρνών, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης και Δάφνης – Υμηττού), ο κάθε δημότης και χωρίς προαπαιτούμενα ή δικαιολογητικά, μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ποικιλία ζεστό, φρεσκομαγειρεμένο και πάνω απ’ όλα πιστοποιημένο φαγητό στο συμβολικό αντίτιμο των 2,50 ευρώ ανά μερίδα.

  Το πρόγραμμα απευθύνεται ανεξαιρέτως σε όλους και κυρίως σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν όχι μόνο χρήμα αλλά και χρόνο. Φοιτητές, άνεργοι, άτομα που ζουν μόνα, εργαζόμενοι γονείς, συνταξιούχοι είναι το κύριο κοινό του προγράμματος, που ολοένα μεγαλώνει.

  Η «Σπιτική Κουζίνα» προστίθεται στο πλούσιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη. Με το σύνθημα στα «Δύσκολα μπορούμε μαζί» στέκεται δίπλα σε όλους τους δημότες με ένα πλήθος δράσεων όπως δημοτικό φαρμακείο και ιατρεία για απόρους, κέντρο διανομής τροφίμων, έκδοση βιβλιαρίων απορίας, συμβουλευτική ανέργων κ.α.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ