Ολοκληρώθηκε το 7ο HIGGS Donors Speed Dating Event

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το HIGGS Donors Speed-dating Event, η εκδήλωση-θεσμός για κοινωφελείς οργανώσεις και δωρητές/χρηματοδότες από όλη την Ελλάδα. Λόγω της τεράστιας συμμετοχής, η εκδήλωση επεκτάθηκε φέτος σε 4 ημέρες (27 & 28 Ιουνίου και 6 & 7 Ιουλίου) προκειμένου να καλύψει το ενδιαφέρον. Στο μεγαλύτερο event δικτύωσης και γνωριμίας μη κερδοσκοπικών πρωτοβουλιών και δυνητικών χρηματοδοτών, 149 οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ) από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν διαδικτυακά με 33 Εκπροσώπους από Επιχειρήσεις, Κοινωφελή Ιδρύματα, Πρεσβείες & Δήμους, σε ένα speed-dating για καλό σκοπό!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους: Bayer Ελλάς, CSR HELLAS, MYTILINEOS S.A., OTE Group, P&G, PwC, US Embassy Athens, ΑΒ Βασιλόπουλος, Δήμος Αθηναίων και Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Ίδρυμα Vodafone, Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, Τράπεζα Πειραιώς.

Ο Συνιδρυτής του HIGGS, κος Σωτήρης Πετρόπουλος, δήλωσε: «Η φετινή συμμετοχή των οργανώσεων ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά με παραπάνω από 175 δηλώσεις συμμετοχών σε μια εκδήλωση που φέρνει σε επαφή ΟΚοιΠ και πιθανούς δωρητές/χρηματοδότες. Μέσα από ένα πολύ ξεχωριστό event δίνεται μία μοναδική ευκαιρία και στα δύο μέρη, να γνωριστούν και να εξετάσουν το πλαίσιο δυνητικής συνεργασίας, κάτι πολύ σημαντικό για το οικοσύστημα της Κοινωνίας των Πολιτών. Ως HIGGS είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την αποδοχή και την αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου θεσμού, συνεχίζοντας να προσφέρουμε στο οικοσύστημα δράσεις ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των συνεργασιών».