ΒΙΒΕΧΡΩΜ: Σημαντική διάκριση

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ διακρίθηκε με το παγκόσμιο βραβείο “AkzoNobel TakeCare Safety Recognition 2012” για την εξαιρετική της απόδοση στον τομέα της Ασφάλειας.

Ο Ton Büchner (CEO-ΑkzoNobel) δήλωσε: “Σας συγχαίρουμε όλους. Η συμβολή και η δέσμευση όλων των εργαζομένων της ΒΙΒΕΧΡΩΜ επιβεβαιώνουν την παγκόσμια πολιτική της ΑkzoNobel ότι για κανένα λόγο δεν αξίζει να τραυματιστεί κάποιος “.

Το βραβείο αυτό καταδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για την Υγεία και Ασφάλεια, η οποία σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες προάγει τη ΒΙΒΕΧΡΩΜ στις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η προστασία και η προαγωγή της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων & των επισκεπτών στους χώρους της εταιρείας. Στη ΒΙΒΕΧΡΩΜ, η πολιτική διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας υλοποιείται με ένα και μοναδικό γνώμονα: «Κανένα Ατύχημα».

Το βραβείο αποδεικνύει ότι στη ΒΙΒΕΧΡΩΜ επενδύει στην ασφάλεια ως τον πλέον ορθό τρόπο επιχειρηματικής λειτουργίας γνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι αποδίδουν καλύτερα σε ασφαλές περιβάλλον. Όλο το προσωπικό και οι επισκέπτες πρέπει να επιστρέφουν στο σπίτι ασφαλείς στο τέλος της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ