Henkel Hellas: Εθελοντική δράση καθαρισμού στην Ανάβυσσο

Γεμάτοι με θετική ενέργεια και κοινό στόχο την συμβολή για έναν κόσμο πιο καθαρό, οι εργαζόμενοι της Henkel Hellas πραγματοποίησαν πρόσφατα μαζί με τις οικογένειες τους, τον αγαπημένο ηθοποιό και ενεργό μέλος, Νίκο Κουρή, το εθελοντικό κίνημα «Save Your Hood» και την ομάδα Sympraxis, τον 3ο καθαρισμό της χρονιάς, στο πλαίσιο του επιτυχημένου περιβαλλοντικού προγράμματος του Dixan «Καθάρισε σε Βάθος – Καθάρισε στην Πηγή».

Μικροί και μεγάλοι αφιέρωσαν την ημέρα τους στο καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο και δουλεύοντας ομαδικά, ακούραστα και με πολύ ενθουσιασμό, συγκέντρωσαν συνολικά 800 κιλά απορριμμάτων. Με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και την βιωσιμότητα έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για την ευθύνη που έχουμε όλοι μας για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την καλλιέργεια συνείδησης μέσω του εθελοντισμού και της ομαδικότητας, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναδιαμόρφωση του οικοσυστήματος της περιοχής.

Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί το βασικό πλαίσιο δεσμεύσεων της Henkel Hellas και μαζί με το Dixan, για 4η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζουν συστηματικά τους καθαρισμούς σε όλη την Ελλάδα για την απομάκρυνση κάθε λογής απορριμμάτων και πλαστικών. Πυρήνα του προγράμματος αποτελούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειες τους που, αναγνωρίζοντας σε βάθος την σημαντικότητα της προστασίας του περιβάλλοντος, επιλέγουν να γίνουν μέρος της λύσης του προβλήματος.

«Όλοι εμείς που αποτελούμε την Henkel Hellas αποδεικνύουμε τη δέσμευση της εταιρείας για έναν πλανήτη πιο καθαρό. Μέσα από πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις όπως το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Dixan «Καθάρισε σε Βάθος – Καθάρισε στην Πηγή», εμπλέκουμε ενεργά τους ανθρώπους μας και στηρίζουμε την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Σήμερα, παρά την πολλή ζέστη,  καθαρίσαμε γεμάτοι χαμόγελα και βαθιά ικανοποίηση αυτή την πανέμορφη παραλία της Αναβύσσου. Ενωμένοι συνεχίζουμε να καθαρίζουμε για τα παιδιά μας, για τις πόλεις μας, για το μέλλον, για μια καλύτερη και βιώσιμη ζωή, για όλους.» δήλωσε η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director για την Ελλάδα και Κύπρο, Henkel Consumer Brands.