Μασούτης Α.Ε.: Δίπλα στους πυροσβέστες και τους εθελοντές

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές στα πύρινα μέτωπα αποστέλλουν τα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα προσφέρει την βοήθεια της στους ανθρώπους που δοκιμάζονται στην μάχη με τις φλόγες  στην Μάνδρα, τα Δερβενοχώρια, την Ξάνθη και την Ρόδο, αλλά και σε ομάδες που συνδράμουν από όλη την Αττική, όπως το ΣΕΠΠΑΣ Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου και Ροδόπολης, στην περιοχή Σούνιο – Λαγονήσι καθώς και στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Από την πρώτη στιγμή, που οι φωτιές άρχισαν να καίνε τη χώρα ανεξέλεγκτα και κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, συμπολίτες μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να γίνουν μέρος της αλυσίδας του Humanity Greece ώστε να συλλεχθούν οργανωμένα είδη έκτακτης ανάγκης. Ολοήμεροι ανεφοδιασμοί γίνονται στους πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες και ανθρώπους στα πύρινα μέτωπα αφού οι ανάγκες που καταγράφονται είναι πάρα πολλές.

Η αλυσίδα, μέσω της αποστολής προϊόντων συνδράμει καθοριστικά στους ολοήμερους ανεφοδιασμούς προς τους πυροσβέστες, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους πολίτες και τα Κέντρα Υγείας των περιοχών που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα είδη για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που φτάνουν συνεχώς για τις πρώτες βοήθειες ενόψει των πυρκαγιών σε όλη την χώρα.