TÜV HELLAS: Στηρίζει την τουριστική βιομηχανία της Ρόδου

Την έμπρακτη στήριξή της στην τουριστική βιομηχανία της Ρόδου προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), με τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης να βρίσκεται στο πλευρό των ξενοδόχων, των επιχειρηματιών και των κατοίκων του «Νησιού των Ιπποτών».

Καθώς η Ρόδος και οι κάτοικοί της επιδιώκουν να επανακάμψουν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι το νησί είναι ασφαλές και έτοιμο να υποδεχθεί επισκέπτες, η TÜV HELLAS (TÜV NORD)  συνδράμει στην προσπάθεια, προσφέροντας τη δυνατότητα μετακίνησης από και προς τη Ρόδο αλλά και διαμονής στο νησί με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διενεργεί ειδικό διαγωνισμό μέσω των κοινωνικών δικτύων σε δύο τυχερούς να επισκεφθούν αεροπορικώς τη Ρόδο και να διαμείνουν σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία- συνεργάτες του φορέα:

Rodos Maris Resort & Spa – Mitsis Hotels

 

Princess Andriana Resort & Spa – H Hotels Collection

 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στο σύνολο των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, δεν απαιτεί την οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να επισκεφθούν τη σελίδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο Facebook (https://www.facebook.com/tuvhellas) και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Ο φορέας αναλαμβάνει το σύνολο των εξόδων του διαγωνισμού, στηρίζοντας έτσι την τοπική τουριστική βιομηχανία που επλήγη σημαντικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου και τις συνέπειές τους στον τουρισμό.

Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να επιβεβαιώσουν αλλά και να μεταφέρουν οι ίδιο το μήνυμα ότι η Ρόδος ήταν, είναι και θα είναι ένας ασφαλής, πανέμορφος και φιλόξενος προορισμός.

Η πρωτοβουλία αυτή της TÜV HELLAS (TÜV NORD)  εντάσσεται στο ευρύτερο πλέγμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας απέναντι στην τουριστική βιομηχανία, συνδράμοντας έτσι στην αντιμετώπιση των προκλήσεων των τελευταίων ετών, είτε αυτές σχετίζονται με την πανδημία και τις επιπτώσεις της, με φυσικά φαινόμενα ή με ατυχή γεγονότα όπως οι πρόσφατες πυρκαγιές.

Η κ. Uxue Azpiroz, Vice President Tourism & Hospitality της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε πως: «Η στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας σε μια δύσκολη στιγμή είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Το έχουμε αποδείξει κατά την πανδημία και συνεχίζουμε να το κάνουμε πράξη σήμερα, στηρίζοντας τη Ρόδο και ειδικά τους συνεργάτες μας. Δίνουμε έτσι το μήνυμα ότι παραμένει ένας ασφαλής και πανέμορφος προορισμός, τον οποίο αξίζει να επισκεφθεί κανείς οποιαδήποτε εποχή του χρόνου».