Δίρφυς: Χορηγός στο Aegean 600 και στο 60ο Ράλλυ Αιγαίου

Η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, ήταν χορηγός δυο σημαντικών αγώνων ιστιοπλοΐας, του Aegean 600 και του 60ου Ράλλυ Αιγαίου, που διοργανώθηκαν από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας ναυταθλητισμού.

Με σχεδόν 500 ιστιοπλόους να αγωνίζονται σε 45 σκάφη από 16 χώρες σε μια διαδρομή σε όλο το Αιγαίο, το Aegean 600 υποδέχθηκε τις πιο έμπειρες ομάδες πληρωμάτων. Η Δίρφυς φρόντισε για τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες των αγώνων να παρέχει τις απαιτούμενες ποσότητες νερού για την επαρκή ενυδάτωση των πληρωμάτων καθ’ όλη την παραμονή τους στη θάλασσα. Νικητής του Aegean 600 αναδείχθηκε το  «Leopard 3» με κυβερνήτη τον Christopher Sherlock. Καλύτερη εμφάνιση από τα ελληνικά πληρώματα πραγματοποίησε το «Optimum S- Samos Steamship», που τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κατηγορία ORC και τρίτο στην IRC, με κυβερνήτες τον Περικλή Λιβά και τον Βαγγέλη Νικολόπουλο.

Παράλληλα, η Δίρφυς στήριξε τον αγώνα 60ο ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως 30 Ιουλίου 2023. Οι ιστιοδρομίες πραγματοποιήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή του Νότιου Αιγαίου Πελάγους, με διαδρομές που περιελάμβαναν την Κύθνο, την Ερμούπολη, τη Σίφνο και την Ίο. Η εταιρία ήταν αρωγός των πληρωμάτων που συμμετείχαν στο 60ο ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2023, που έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος, αμιγώς ελληνικός αγώνας ιστιοπλοΐας.

Η Δίρφυς συνδράμει σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου που προβάλλουν την Ελλάδα ως χώρα ναυταθλητισμού και θαλάσσιου τουρισμού σε διεθνές επίπεδο.