ΙΟΛΗ: Χορηγός του Rally Acropolis 2023

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ της ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ Α.Ε, δίνει δυναμικό παρών στο φετινό Rally Acropolis που θα διεξαχθεί στη χώρα μας από τις 8 εως τις 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ επιλέχθηκε από την αντίστοιχη επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, ως το επίσημο εμφιαλωμένο νερό του φετινού Rally Acropolis, που μάλιστα φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια στη διεθνή αθλητική σκηνή.

 

Η εκκίνηση του αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης θα σημάνει το ξεκίνημα μιας μάχης των καλύτερων αυτοκινήτων ράλλυ στον κόσμο με τον χρόνο, ενώ μια υπερειδική διαδρομή θα καταλήξει, αμέσως μετά την εκκίνηση, στην Πλατεία Νερού. Στη συνέχεια το καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα περιλαμβάνει διανυκτέρευση στο Λουτράκι ενώ το επίκεντρο του αγώνα θα αποτελέσουν οι ειδικές διαδρομές στη Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

 

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, αλλά και για την προβολή της ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ δημιουργήθηκαν από κοινού με την επιτροπή του Υπουργείου Αθλητισμού, δύο ειδικές εκδόσεις ετικετών για δύο υφιστάμενα προϊόντα της ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ:

 

  1. ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΙΟΛΗ εμφιαλωμένο σε φιάλη PET 500ml.
  2. ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΙΟΛΗ FIZZY εμφιαλωμένο σε γυάλινη φιάλη 330ml.

 

Ταυτόχρονα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ θα βρίσκεται στα σημεία εξυπηρέτησης στην υπερειδική διαδρομή της Αθήνας καθώς επίσης και στις ειδικές διαδρομές στη Λαμία και στο Λουτράκι, σε ειδικά branded ψυγεία.

 

Σημειώνεται πως οι επετειακές ετικέτες θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα κανάλια διανομής της (λιανική και χονδρική) μέχρι το τέλος του 2023.

 

Η ΙΟΛΗ ΠΗΓΗ Α.Ε. επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, τον τόπο της Λαμίας, αλλά και να υποστηρίζει σταθερά και με συνέπεια δράσεις που προωθούν τον αθλητισμό και την κοινωνική ευημερία στη χώρα μας.