Πόρτα Ανοιχτή: Φιλανθρωπικός Αγώνας Open Door Run

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει για 4η φορά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο αγώνας OPEN DOOR RUN έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την Πόρτα Ανοιχτή, καθώς πέρα από την έμπρακτη υποστήριξη του έργου της, επιτυγχάνει και έναν ακόμα πιο σημαντικό σκοπό: δίνεται η ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις απέραντες δυνατότητες των ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση.

Όλα τα έσοδα του OPEN DOOR RUN θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης. Το πρόγραμμα λειτουργεί σε κλειστή θερμαινόμενη πισίνα στη Πόρτα Ανοιχτή και εξυπηρετεί κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 70 παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, προσφέροντάς τους κινητική ελευθερία, μυϊκή ενδυνάμωση, αυτοπεποίθηση και απεριόριστη χαρά.

Το OPEN DOOR RUN θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.00 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ. και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800 μ. για τα παιδιά.

Για τη διαδρομή των 800μ., η συμμετοχή παιδιών και ΑΜΕΑ είναι δωρεάν.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε το ακόλουθο link:

https://www.myrace.gr/event/5640/registrations.html

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε:

 το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 , ώρες 12:00-16:00, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης (Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου).
 την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 07:30-08:30, στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη).

Μεγάλοι Χορηγοί: Rehab Care, ALPHA BANK
Χορηγοί: EFAGROUP, ΒΙΚΟΣ
Υποστηρικτές: DNV ΕΛΛΑΣ, Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ
Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία MyRace