Μαζί για το Παιδί: Καμπάνια στήριξης «ΜΑΖΙ για τον Έβρο!»

Το «Μαζί για το Παιδί» βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους του Έβρου που βιώνουν τις καταστροφικές πυρκαγιές, με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης και άθλησης στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

 

Όραμα του «Μαζί για το Παιδί» είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ανοιχτού σχολείου. Μέσα από τη συγκεκριμένη παρέμβαση οι 78 μαθητές και μαθήτριες θα έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, επαφή με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα για να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες ζωής ενώ παράλληλα θα τους προσφέρει ασφαλή άθληση και κοινωνικοποίηση και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ίσες ευκαιρίες στη γνώση.

 

Tο «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή με τις τοπικές αρχές, που έχουν αναλάβει την άμεση ανακατασκευή του κτιρίου.

 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συγκεντρώνουμε πόρους, με τη δική σας βοήθεια, έτσι ώστε το Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας να επαναλειτουργήσει άμεσα και τα παιδιά να φοιτήσουν απρόσκοπτα τη νέα σχολική χρονιά.

 

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια του «Μαζί για το Παιδί» συμπληρώνοντας το ποσό της δωρεάς, με το οποίο επιθυμείτε να συμβάλλετε. Μπορείτε να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ. Γιατί κάθε ευρώ μετράει!

 

  • Κάντε μια δωρεά μέσω της crowdfuding πλατφόρμας supportmazi.gr/mazigiatonEVRO συμπληρώνετε το ποσό το οποίο επιθυμείτε.
  • Τηλεφωνήστε ή στείλτε τη λέξη ΜΑΖΙ στο 19 805

Χρεώσεις:

2,60 ευρώ ανά κλήση από σταθερό (με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας)

2,68 ευρώ ανά κλήση από κινητό (με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%)

2,71 ευρώ ανά sms (με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%)

Γραμμή Υποστήριξης: 210 74 82 690

 

Σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διαδώσουμε το μήνυμα.

 

ΜΑΖΙ για τον Έβρο!

 

#mazigiatopaidi #mazigiatonEvro