ΠΙΝΔΟΣ: Στηρίζει το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά, συμβάλλει στη συλλογική προσπάθεια και στηρίζει τις πιο ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας. Η «ΠΙΝΔΟΣ» βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων και φροντίζει για τη διαβίωση των 100 ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

 

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους πιο ευπαθείς συμπολίτες μας, τους ηλικιωμένους, η «ΠΙΝΔΟΣ» προχώρησε σε δωρεά προϊόντων προς το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος σε προϊόντα κοτόπουλου για όλο το χρόνο.

 

Στην εκδήλωση που έγινε παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων, κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Τάσος Αλόγλου. Την «ΠΙΝΔΟΣ» εκπροσώπησαν η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κα. Ελευθερία Μασούρα και ο Διευθυντής Κέντρου Διανομής Χανίων κ. Κωνσταντίνος Χαλβατζάκης. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων κ. Γιάννης Σημαντηράκης, οι εργαζόμενοι αλλά και οι ηλικιωμένοι του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων ευχαρίστησαν για την ετήσια προσφορά τoυ Συνεταιρισμού, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους, ειδικά αυτής της ηλικίας να τρέφονται σωστά και κυρίως υγιεινά.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχαριστώντας τα μέλη της διοίκησης του Συνεταιρισμού τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα εδώ, στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων καθώς αποδεχόμαστε μία πολύ μεγάλη προσφορά, μία ακόμα απόδειξη αλληλεγγύης από μία ελληνική εταιρεία, η οποία έκανε μία πολύ γενναιόδωρη κίνηση απέναντι σε όλους τους ωφελούμενους της δομής μας. Αυτή η προσφορά δίνει δύναμη στις προσπάθειες που κάνουμε τα τελευταία χρόνια να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο, όχι μόνο τις υποδομές αλλά και τις παροχές απέναντι στους ηλικιωμένους μας».

 

Η κυρία Μασούρα Ελευθερία, δήλωσε: «Η ΠΙΝΔΟΣ» με σεβασμό στην τρίτη ηλικία συμβάλει στην εξασφάλιση της σίτισης των ηλικιωμένων του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων. Όλοι εμείς στην ΠΙΝΔΟΣ, μαζί με τη σημαντική υποστήριξη του Δημάρχου Χανίων, ενισχύουμε τον κοινό αγώνα της προσφοράς και αναπτύσσουμε ένα δίχτυ προστασίας στον ευάλωτο πληθυσμό. Σε αυτούς τους δύσκολούς καιρούς, απαιτείται αλληλεγγύη από όλους μας.»

Η «ΠΙΝΔΟΣ»  για περισσότερα από 65 χρόνια, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στέκεται αρωγός, προσφέροντας στήριξη και αλληλεγγύη σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.