Nova: Δωρεάν επικοινωνία για τους πληγέντες συνδρομητές

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στις περιοχές που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι βρίσκεται κοντά τους με δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας.

Προσφέρει από σήμερα στους συνδρομητές της, στις περιοχές των νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας και Τρίκαλων, 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και απεριόριστα GB.

H παροχή ισχύει από σήμερα 8/ 9 έως και 22/9 και αφορά συνδρομητές κινητής συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίεςΟι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει σταματήσει τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων.

Επιπλέον, η Nova ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έθεσε υπό 24ωρη παρακολούθηση τις περιοχές για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων.  Οι τεχνικοί της Nova σε αυτές τις περιοχές συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές και την Πολιτική Προστασία  επεμβαίνοντας, όπου είναι εφικτό, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι λειτουργίες των δικτύων.