Loulis Food Ingredients: Δωρεά 90.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς των Ν. Μαγνησίας & Λάρισας

Στη δωρεά περισσότερων από 90.000 φιαλών εμφιαλωμένου νερού 1,5 λίτρου στους πλημμυροπαθείς των νομών Μαγνησίας & Λάρισας προχώρησε η εταιρεία Loulis Food Ingredients, για την άμεση χορήγηση στους πληγέντες. Η εταιρεία με δύο αιώνες παρουσίας στην Ελλάδα, πολύχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και με υψηλό αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, βρίσκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών του νομού Μαγνησίας που έχουν πληγεί από την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου παρέδωσε τρεις νταλίκες με εμφιαλωμένα νερά στον Δήμο Βόλου για διάθεση στους συμπολίτες μας και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου παρέδωσε 5 παλέτες εμφιαλωμένο νερό στην Κοινότητα Πτελεού Μαγνησίας. Επίσης στήριξε τους αρτοποιούς των νομών Μαγνησίας & Λάρισας με δωρεά 64 παλετών εμφιαλωμένων νερών για να μπορέσουν να ζυμώσουν και να παράγουν ψωμί, βασικό αγαθό της διατροφής μας.

Παράλληλα, για τους εργαζόμενους της εταιρείας, στον νομό Μαγνησίας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την παροχή νερού στα σπίτια τους διέθεσε πάνω από 8 παλέτες εμφιαλωμένο νερό για τις ίδιους και τις οικογένειές τους.

Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία Loulis Food Ingredients κάνει πράξη τη δέσμευσή της να στηρίζει και να ενισχύει όλους όσους έχουν ανάγκη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τη μεγάλη οικονομική και οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες. Σε σύντομη δήλωσή του ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης αναφέρει: «Κινητοποιηθήκαμε άμεσα για τη συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας εμφιαλωμένου νερού, είδος πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας και στεκόμαστε δίπλα στο προσωπικό μας, στις δοκιμασμένες τοπικές κοινωνίες της Μαγνησίας από την πρωτοφανή θεομηνία. Επίσης εξετάζουμε και άλλους τρόπους ανταπόκρισης και βοήθειας στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών και συνεργατών μας». Για εφτά γενιές, η φιλοσοφία της οικογένειας Λούλη ήταν, είναι και θα παραμείνει να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και να είναι ενεργό κομμάτι της.