ΗΘΕ 2023: Αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion είναι αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας!

Δίπλα στη Θεσσαλία με όλη τη θετική μας ενέργεια!

Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023
#FreeYourEmotion
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου
Στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης»,
στο P5, στις 17:00.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00

 

H Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, με το σύνθημα #FreeYourEmotion μας προσκαλεί σε μία μουσική εμπειρία γεμάτη θετικά συναισθήματα, αλλά και σε μία θετική πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 που είναι αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας!

Στεκόμαστε δίπλα στη Θεσσαλία και στέλνουμε στους μαθητές των περιοχών σε ανάγκη τη θετική μας ενέργεια με πράξεις!

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, η Amita Motion αποδεικνύει πως κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό, όταν το εκφράσεις. Για κάθε συναίσθημα που θα εκφράσει ο καθένας από εμάς  – #FreeYourEmotion – στο Free Your Emotion Booth που θα βρίσκεται στο χώρο της συναυλίας, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί του Βooth, η Amita Motion θα προσφέρει 5€. Με αυτό τον τρόπο η Amita Motion θα υποστηρίξει όσα περισσότερα συναισθήματα μπορεί, έως και το maximum του κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας και το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα ανακοινωθεί στη συναυλία και θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της μαθητικής κοινότητας της Θεσσαλίας.

 

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece», θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να προσφέρει, επίσης, σχολικά είδη, ρούχα και μάσκες για τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία.  

«Ας στείλουμε όλοι μαζί, έμπρακτα, ένα μήνυμα θετικής ενέργειας στους μαθητές σε ανάγκη!»

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, έρχεται για 18η χρονιά, με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5.

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό line up με 26 αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα προσφέρουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε 6 ώρες μουσικής!

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει live για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, με τίτλο «Ό,τι πεις»!
Στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion θα βρεθούν οι FY, Hawk, Ivan Greko, Kidd, Kings, Mc Daddy, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Sigma, Trannos, Αναστασία, Καλομοίρα!

Μαζί τους οι Daphne Lawrence, Ellize, Evangelia, Greg, KG, Lila, Zaf, Τάνια Μπρεάζου, Μίλτος Χαρόβας!
Guest Star ο Σάκης Ρουβάς!

Τη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της χρονιάς θα παρουσιάσουν η Dat Lilly, η Venetia Kamara και θα συμμετέχει και ο John Tsioras.